Karşıyaka spor kulubünden gündeme ait açıklamalar

99 Kişi Okumuş

0 Yorum

Karşıyaka spor kulubünden gündeme ait açıklamalar

Karşıyaka spor kulubü hakkında internette yayılan haberlere kulubün resmi sitesinden açıklama geldi.

Bugün çeşitli basın organlarında gördüğümüz yakışıksız ve gerçeği yansıtmayan haberler ile ilgili;

Yönetim Kurulumuz, göreve geldiği günden itibaren kulübümüzün içinde bulunduğu zor durumdan bir an önce düzlüğe çıkabilmesi adına var gücü ile çalışmış ve bundan sonra da çalışmaya devam edecektir. Camiamızın resmi sitemiz haricindeki çeşitli yayın organlarında kulübümüze zarar verici bu asılsız haberlere itibar etmemesini rica ederiz.

Saygılarımızla, K.S.K. Yönetim Kurulu

Ayrıca epey süredir gündemde yer alan sponsorluklar hakkında da bir açıklama yapıldı:

Folkart’ta Mutlu Son

Başkanımız Mutlu Altuğ ve Yönetim Kurulu üyemiz Ali Yüceışık bugün Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak ile bir araya gelerek bir süredir gündemi meşgul eden sponsorluk ve reklam konularını görüştü.

Toplantının sonucunda aradaki yanlış anlaşılmaların giderildiğini, Folkart’ın Karşıyakamıza artarak destek olmaya devam edeceğini ve taahhütlerini yerine getirdiği sürece futbol forma sırt HB Pehlivanoğlu İnşaat reklamına itirazlarının olmayacağını belirten başkanımız, gösterdikleri anlayış nedeniyle Folkart ailesine teşekkür etti.

Takımımız bundan sonraki maçlarımıza göğüste Folkart ve sırtta HB Pehlivanoğlu İnşaat reklamı ile çıkacak.

YORUMLAR

İsminiz